nr. 05 - september 2015

 • nr. 05 - oktober 2015

  Onze economie staat aan de vooravond van een gigantische digitaliseringsgolf die complete sectoren op hun kop zal zetten. Daar zijn zowat alle specialisten het over eens. Ook de banksector zal er niet aan ontsnappen. Maar hoe zal die transformatie eruit zien en hoe kunnen de gevestigde spelers zich wapenen? 360° legde het voor aan Alexander De Croo, minister van o.a. Digitale Agenda, tech entrepreneur Jurgen Ingels en Frank Stockx, Managing Director bij ING en Voorzitter van de Febelfin Payments Council.

 • nr. 05 - oktober 2015

  De digitale transformatie brengt een nieuw financieel ecosysteem met zich mee. Zo zien we de laatste jaren een pak niet-traditionele spelers zoals telecomoperatoren en technologiegiganten de betaalmarkt betreden. Denken we maar aan Apple of Facebook. De kruisbestuiving tussen hun eigen diensten en de nieuw aangeboden financiële diensten kan vele consumenten bekoren. Maar welke rol is hierin voor de banken weggelegd?

 • nr. 05 - oktober 2015

  De online markt is verantwoordelijk voor 14% van de omzet van onze bedrijven. Hier schuilt dus nog een enorm potentieel.

 • nr. 05 - oktober 2015

  Van deze digitale nieuwsbrief bestaat ook een PDF-versie.